Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • Achteraf betalen
 • Veilig betalen
 • 20.000 m² aan showroom
 • Levertijd binnen 2 werkdagen
 • Gratis verzending v.a. € 99,-

Sale

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Pop up tent aanbiedingen

De scherpste pop up tent aanbiedingen vindt u op Pop-up-tent.eu, uw kampeertentenspecialist. Wij hebben een breed aanbod aan tenten en regelmatig zijn er fantastische pop up tent aanbiedingen in onze webwinkel. Deze pop up tent aanbiedingen worden aangeboden voor de scherpste prijs. Om u alvast een voorproefje te geven van enkele fantastische pop up tent aanbiedingen, beschrijven wij een aantal fantastische pop up tent aanbiedingen voor u:

 • Outwell Fusion 400 Sage Green Pop-up Tent
  Van de pop up tent aanbiedingen is deze Outwell Fusion een echte topper. Nu verkrijgbaar van €249,- voor slechts €198,-. Een koopje want deze pop up tent heeft fantastische eigenschappen. Zo is er ruimte voor vier personen, heeft deze tent naast een slaapgedeelte ook een opbergruimte en is het gemaakt van hoogwaardig technisch materiaal.
 • Safarica Cherokee 210
  Op zoek naar pop up tent aanbiedingen die u wilt gebruiken voor een avontuur in de natuur met vrienden? De Safarica Cherokee is dan één van de ideale pop up tent aanbiedingen. Van €129,99 voor slechts €69,95 biedt deze pop-uptent ruimte aan drie personen, weegt deze slechts 4,3 kilogram en kunt u hiermee ontzettend snel en eenvoudig kamp opzetten en afbreken.
 • Safarica Mistral 150
  Met een gewicht van slechts 2,9 kilogram is dit de lichtste van onze pop up tent aanbiedingen. De Safarica Mistral biedt ruimte aan 2 personen en heeft een hoge waterdichtheid waardoor u met uw reisgenoot altijd onder de pannen bent. Nu is deze verkrijgbaar van €110,- voor maar €89,-.

Kijk snel verder in onze webwinkel voor meer pop up tent aanbiedingen.

Vragen en opmerkingen over onze pop up tent aanbiedingen?

Ook voor onze pop up tent aanbiedingen bieden wij de beste service. Voor vragen over onze pop up tent aanbiedingen kunt u terecht bij onze deskundige medewerkers. Bel +31(0) 497 572 085 of stuur een bericht via onze webwinkel. Bestelt u één van onze pop up tenten, dan zorgen wij er voor dat u deze binnen 3 tot 5 werkdagen in huis hebt. Orders boven de €99,- worden gratis verzonden. Profiteer nu van onze acties en bestel uw pop up tent op Pop-up-tent.eu.