Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 20.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Safarica pop-up tenten

Safarica pop-up tenten

Kamperen met een Safarica pop-up tent

Safarica pop-up tenten worden vooral gebruikt door kampeerders die slechts een korte periode op de camping verblijven en de tent alleen nodig hebben om in te slapen. Zo zie je de tenten veel op festivalcampings. Kampeerders die hier verblijven hebben weinig bagage bij en hebben er baat bij dat hun tenten licht van gewicht zijn.

Opzetten Safarica pop-up tenten

Het opzetten van een Safarica pop-up tent neemt slechts enkele minuten in beslag. De tent wordt geleverd in een ronde draagtas. Wanneer u het pop-up tentje uit de draagtas haalt merkt u al dat de tent zich begint uit te vouwen. Eenmaal uit de tas is het een kwestie van de tent in de lucht gooien. Daar vouwt de tent zich uit. Daarna moet u de Safarica pop-up tent nog aan de grond bevestigen met haringen en scheerlijnen.

Materiaal Safarica pop-up tenten

Safarica pop-up tenten zijn gemaakt van polyester. Polyester is waterafstotend en droogt bovendien erg snel. Dat is handig want Safarica pop-up tenten worden vaak gebruikt door reizigers die op doorreis zijn. Na een buitje is uw tent snel droog zodat u hem weer in kunt pakken en meenemen. Daarnaast is polyester makkelijk schoon te maken. Tot slot zorgt het polyester tentdoek van Safarica pop-up tenten er ook voor dat de tenten licht van gewicht zijn. Ook dat is erg handig voor reizigers die op doorreis zijn. De tent neemt weinig ruimte in beslag en het kost niet veel moeite om hem te tillen. U kunt uw Safarica pop-up tent bijvoorbeeld aan uw backpack rugzak hangen of aan uw fiets.

Modellen Safarica pop-up tenten

Safarica pop-up tenten zijn in drie modellen te koop. De standaard pop-up tent is laag qua model en heeft geen voortent of luifel. Deze Safarica Mistral is een opgooitent waarin twee tot drie personen kunnen slapen. De Safarica Cherokee heeft een klein luifeltje aan de voorzijde. Deze pop-up tent is verkrijgbaar in een tweepersoons tent en een driepersoons variant. Een luifel is erg handig wanneer u ’s ochtends met de tentdeur open nog even wilt luieren zonder dat u daarbij last heeft van de felle zon. De Safarica Cassango pop-up is een tweepersoons pop-up tent. Deze opgooitent wijkt qua model af van de meeste opgooitentjes. Deze Safarica pop-up tent heeft namelijk een voortent. De voortent heeft een polyester grondzeil dus u kunt uw bagage droog opslaan in de voortent. Ook kunt u de voortent ’s nachts gebruiken om uw campingmeubels in op te slaan.