Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 20.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Outwell pop-up tenten

Outwell pop-up tenten

Outwell was één van de eerste merken die met pop-up tenten op de markt kwam. Naast tenten heeft Outwell een ruim assortiment aan kampeerartikelen zoals bijvoorbeeld slaapmatten, slaapzakken en tassen.

Kamperen met Outwell pop-up tenten

Outwell pop-up tenten zijn kleine lichtgewicht tentjes. De tenten zijn zo ontworpen dat ze uit één geheel bestaan. Hierdoor zijn de Outwell pop-up tenten heel makkelijk op te zetten. Een nadeel hieraan is dat de opgooitenten heel laag zijn. U kunt de Outwell pop-up tenten alleen maar gebruiken om erin te slapen. Wanneer u overdag overdekt wilt zitten op de camping is het aan te raden een partytent mee te nemen. Daarnaast zijn pop-up tenten ook niet zo groot qua inhoud. Outwell pop-up tenten bestaan uit één compartiment waarin u moet slapen en een kleine voortent waarin u uw bagage moet opbergen. Deze tenten worden dan ook vooral gebruikt door kampeerders die op doorreis zijn met weinig bagage en die slechts korte tijd op de camping blijven. Zo zie je Outwell pop-up tenten vaak op festivalcampings.

Afmetingen Outwell pop-up tenten

Outwell pop-up tenten zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Er zijn eenpersoons, tweepersoons, driepersoons en vierpersoons Outwell pop-up tenten verkrijgbaar. De grootste Outwell pop-up tent, de Outwell Fusion 400 is met 1.45 meter wat hoger dan de normale opgooitent. In deze opgooitent kun je dan ook rechtop zitten. Rechtop staan is bij geen enkele Outwell pop-up tent mogelijk.

Opzetten Outwell pop-up tenten

Outwell pop-up tenten zijn lichtgewicht tenten die zich kenmerken door het opzetgemak. Outwell Pop-up tenten worden opgevouwen geleverd in een ronde draagtas. Wanneer u deze tas openmaakt begint de tent zichzelf al uit te vouwen. Wanneer de tent volledig is uitgevouwen kunt u hem met de scheerlijnen aan de grond bevestigen. Om de Outwell pop-up tent weer op te bergen moet u nauwlettend de instructies lezen. De opgooitent kan maar op één manier opgevouwen worden. De draagtas heeft verschillende draagbanden zodat u hem op uw rug kunt dragen of aan uw backpack rugzak kunt bevestigen.

Outwell pop-up tenten: materialen

Het tentdoek van Outwell pop-up tenten is gemaakt van dun polyester. Polyester is waterafstotend en bovendien erg licht van gewicht. Daarnaast is dit tentdoek makkelijk schoon te maken, bijvoorbeeld met een vochtige doek. De scheerlijnen van Outwell pop-up tenten zijn fluoriserend. Hierdoor vallen zij ’s nachts goed op en zullen mensen die naar het toilet gaan er niet over struikelen.