Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 20.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Kampeerwinkel

Kampeerwinkel

Om een goed overzicht te krijgen van de soorten en maten pop-up tenten die er zijn raden wij u aan een kampeerwinkel te bezoeken. Wanneer u bijvoorbeeld een fysieke kampeerwinkel bezoekt kunt u zien hoe de pop-up tenten eruit zien wanneer ze zijn opgezet. U krijgt dan een goede indicatie van hoe ruim de tenten zijn en hoeveel bagage u kunt meenemen. U kunt de tenten hier van binnen en van buiten bekijken en zelfs proberen hoeveel kampeermeubels u kwijt kunt in deze tenten.

Wanneer er geen kampeerwinkel bij u in de buurt zit kunt u een online kampeerwinkel bezoeken. Er zijn verschillende aanbieders van pop-up tenten op het internet. Zo vindt u op deze website naast verschillende pop-up tenten ook andere modellen tenten zoals tunneltenten en koepeltenten.

Het voordeel van een fysieke kampeerwinkel is dat u er naast tenten ook alle andere benodigde kampeerartikelen vindt. Op de camping heeft u namelijk ook een goed luchtbed nodig, een warme slaapzak en comfortabele campingmeubelen. Ook is een kooktoestel of barbecue erg handig wanneer u gaat kamperen. Deze artikelen en nog vele andere kampeerartikelen vindt u in een kampeerwinkel.

Kampeerwinkel Bax Totaalrecreatie

Overweegt u een kampeerwinkel te bezoeken? Een bezoekje aan Bax Totaalrecreatie is zeker aan te raden. Deze Noord-Brabantse kampeerwinkel heeft een enorme showroom van maar liefst 20.000 vierkante meter. In deze showroom staan verschillende tenten opgezet en ook staan er vele meubelen en barbecues uitgestald. U kunt de meubels proberen om te kijken of ze aan uw wensen voldoen. Niet alleen heeft kampeerwinkel Bax veel kampeermeubelen, ook hebben zij een ruim assortiment aan tuinmeubelen. U vindt hier als het ware alles voor buitenrecreatie.

Op het gebied van pop-up tenten heeft de kampeerwinkel in Bergeijk twee merken, namelijk Outwell en Safarica. Beide tentenmerken maken pop-up tenten van de waterafstotende stof polyester. Dit maakt dat de tenten licht van gewicht zijn waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn tussen de bagage. U kunt in deze kampeerwinkel bijvoorbeeld eens voelen hoe licht een ingepakte pop-up tent is.

Wat erg handig is aan een fysieke kampeerwinkel is dat de medewerkers uw vragen kunnen beantwoorden. Bovendien kunnen de medewerkers van de kampeerwinkel u ook adviseren welke kampeerartikelen het beste bij uw kampeervakantie passen. Wanneer u besluit uw kampeerartikelen in een online kampeerwinkel te kopen kunt u altijd telefonisch of via e-mail contact opnemen met de medewerkers van de fysieke kampeerwinkel.