Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 20.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Piramidetenten

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Piramidetent

Op zoek naar de ideale piramidetent? Bestel deze piramidetenten dan op Pop-up-tent.eu, uw kampeerspecialist. Het ontwerp van een piramidetent is kenmerkend. Piramidetenten hebben namelijk de vorm van een piramide. Al snel denkt men aan de vorm van een wigwam, indianentent, maar dat is onjuist. Een piramidetent heeft, in tegenstelling tot een wigwam, één tentstok, meestal in het midden van de tent. Terwijl een wigwam meer een kegelvorm is waarbij de verschillende stokken naar één punt toewerken. De piramidetent is vergelijkbaar met de klassieke noktent. In de noktent staan twee tentstokken in de tent overeind waardoor het de vorm krijgt van een puntdak. Echter, in de piramidetent wordt er doorgaans gebruikt van één tentstok waarbij de overige vier stokken van de verticale tentstok naar de hoeken van de tent lopen.

Waarom een piramidetent?

Een piramidetent opzetten is vergeleken met bijvoorbeeld onze pop-up tent, die u slechts hoeft uit te werpen, iets ingewikkelder. Echter, voor de mensen die al vaker een tent hebben opgezet is het nog steeds betrekkelijk eenvoudig. Een piramidetent heeft als groot voordeel dat door de vele bevestigingen erg regen- en windbestendig is. Hierdoor is een piramidetent voor kamperen bij moeilijke weersomstandigheden ideaal. Een piramidetent heeft doorgaans een polyester coating om deze waterdicht te houden. Bovendien is polyester eenvoudig schoon te houden. Op zoek naar een piramidetent van hoge kwaliteit? Kijk dan verder op onze webwinkel.

Vragen en opmerkingen

Wilt u meer informatie over de piramidetenten in onze webwinkel? Stel uw vragen dan aan onze deskundige medewerkers. Bel +31(0) 497 572 085 of stuur een bericht via onze website en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Een bezoek brengen aan onze prachtige showroom van 20.000 m2 kan natuurlijk ook. Kom naar Loo 22 in Bergeijk en kijk welke piramidetenten wij voor u hebben opgezet. Bij bestelling van onze piramidetenten krijgt u de beste service. U profiteert bij ons van de volgende voordelen:

  • Bestellingen boven de €99,- worden gratis verzonden
  • Wij leveren binnen 3 tot 5 werkdagen uw piramidetent
  • En u betaalt altijd veilig online
  • Bestel uw piramidetent dus nu op Pop-up-tent.eu, uw specialist op het gebied van kamperen.