Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • Achteraf betalen
 • Veilig betalen
 • 20.000 m² aan showroom
 • Levertijd binnen 2 werkdagen
 • Gratis verzending v.a. € 99,-

Kampeertenten

Kampeertent

Pop-up-tent.eu biedt u de kampeertent waar u naar zoekt. Met een kampeertent uit ons assortiment wordt u kampeeravontuur geheid een succes. Wij bieden u verschillende kampeertenten van hoge kwaliteit. De merken die wij in onze webwinkel aanbieden, bewijzen keer op keer dat zij fantastische kampeertenten leveren. Op zoek naar een kampeertent van een bepaald merk? Wij hebben verschillende topmerken in ons assortiment. Hiervan lichten wij er 3 verder toe:

 • Baco
  Het huismerk van Pop-up-tent.eu. Een kampeertent van Baco was ons eerste eigen merk. En dat de kwaliteit van een Baco kampeertent hoog is, werd meteen erkend. In 2002 riep de ANWB de Baco kampeertent uit als ‘Gezinstent van het jaar’. En meer recent kreeg een Baco kampeertent wederom een ongelofelijk positieve beoordeling.
 • Bardani
  Dit merk ontwikkelt hun tenten door ervaring. De mensen achter Bardani zijn zelf kampeerders van het eerste uur: zij weten waar de ideale kampeertent aan moet voldoen. Met een Bardani kampeertent hebt u altijd comfortabel kampeerplezier.
 • Outwell
  Een Outwell kampeertent voldoet altijd aan de nieuwste trends op kampeergebied. Outwell is een merk dat altijd bezig is met innovatie en vernieuwing. Dit van oorsprong Deense merk test een kampeertent altijd uitvoerig in laboratoria. Denk daarbij aan regen- en windtests.

Daarnaast hebben wij nog kampeertenten van ons huismerk Falco (ook al eens verkozen door de ANWB als ‘Gezinstent van het jaar’, Coleman en Safarica.

Service en contact

Hebt u vragen en/of opmerkingen over een kampeertent uit ons assortiment? Neem dan contact op met ons. Bel naar +31(0) 497 572 085 of stuur een bericht via onze site en onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. Bij bestelling van kampeertenten uit ons assortiment, ontvangt u de beste service. Zo wordt een bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen gestuurd, zijn er geen verzendkosten bij een order boven de €99,- en betaalt u veilig online bij ons. De beste kampeertenten met de beste service bestelt u dus op Pop-up-tent.eu, uw online kampeerspecialist.