Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • Achteraf betalen
 • Veilig betalen
 • 20.000 m² aan showroom
 • Levertijd binnen 2 werkdagen
 • Gratis verzending v.a. € 99,-

Bungalowtenten

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Bungalowtent

De beste bungalowtent bestelt u op Pop-up-tent.eu, uw online specialist op het gebied van tenten. Pop-up-tent.eu is een initiatief van Bax Totaalrecreatie. Met deze webwinkel willen wij u zo goed mogelijk bedienen met kampeertenten, zo ook bungalowtenten. Wij hebben een breed assortiment aan bungalowtenten waar u uit kunt kiezen. Om u alvast op weg te helpen, zetten wij uiteen waar de ideale bungalowtent aan moet voldoen:

 • Ruimte in bungalowtenten
  Een bungalowtent is bedoeld om meer ruimte aan de gasten te bieden tijdens een kampeerverblijf. Niet alleen moet er voldoende ruimte zijn om te slapen in de bungalowtent, maar ook om te leven. Een goede bungalowtent heeft daarom meerdere slaapcompartimenten en een aparte voortent waar voldoende ruimte is om te verblijven.
 • Stevigheid van bungalowtenten
  Bungalowtenten zijn meestal gemaakt van katoen dat ontzettend straks is geweven. Een bungalowtent weegt daarom ook meer gewicht dan een gebruikelijke kampeertent. Dit komt de stevigheid van de bungalowtenten ten goede. Mits bungalowtenten goed worden opgezet, staan deze ongelofelijk stevig.
 • Waterdichtheid van bungalowtenten
  Omdat een bungalowtent meestal van katoen is gemaakt, is het belangrijk dat deze alsnog waterdicht is. Katoen laat namelijk water door. Een goede bungalowtent heeft daarom een extra coating aan de buitenkant om deze waterdicht te houden. Meestal is dat een coating van polyester.
 • Gebruiksvriendelijkheid van bungalowtenten
  Een bungalowtent is lastiger om op te zetten in vergelijking met bijvoorbeeld onze pop-uptenten, die u slechts hoeft uit te werpen. Echter, een goede bungalowtent is zo gemaakt dat het opzetten logisch is en bestaat uit enkele eenvoudige stappen waarvoor u weinig tot geen gereedschappen voor nodig hebt. Een rubberen hamer om de haringen in een harde ondergrond te slaan, volstaat meestal.

Service en contact

Bestelt u een bungalowtent uit ons assortiment, dan profiteert u van onze fantastische voordelen. Wij leveren uw bungalowtent binnen 3 tot 5 werkdagen. Bovendien is de verzending van een bestelling boven de €99,- gratis. En u betaalt altijd veilig online bij ons. Meer weten over onze bungalowtenten of andere modellen zoals onze Koepeltenten of Tunneltenten? Bel dan naar +31(0) 497 572 085 of stuur een bericht via onze website met uw vragen en opmerkingen. Een bezoekje brengen aan onze prachtige showroom van 20.000 m2 aan Loo 22 in Bergeijk kan natuurlijk ook. De ideale bungalowtent voor u staat bij ons in de showroom. Of bestel de bungalowtent nu online op Pop-up-tent.eu, uw tentenspecialist.